GIV DET VIDERE

Vi har selv været rejsen igennem, og ved hvor meget man står med selv som selvstændig. Fire år inde i vores egen udvikling, vil vi gerne give lidt videre. Derfor må du få vores hånd i ryggen. Vi donerer timerne til dig og det eneste, du skal love til gengæld er, at du giver en kærlig hånd i ryggen til en, der har brug for det. Det er derfor, vi har valgt at kalde det:
Giv Det Videre.

Som selvstændig står du med mange beslutninger selv. Det kan være en udfordring at se opgaverne fra flere perspektiver, måske du stirrer dig blind eller blot oplever en blokering på dit næste skridt. Vi vil gerne hjælpe dig videre.

Er det for mig?

Ja, hvis..

Du har været selvstændig et år eller mere

Ja, hvis..

Du har mål og visioner, men har svært ved næste skridt

ja, hvis..

Du er klar på en udfordring og at udvikle dig

Ja, hvis..

Du kan sige ja til en eller flere af punkterne

Testimonials

"Jeg har kun positivt at sige i forhold til dig, selvom vi kun har talt sammen nogle få gange. Jeg ville ønske jeg havde råd til at sparre med dig løbende. Det har været så mega fedt at tale med en som ikke kender mig, og som kan kigge på mine services med andre øjne."
Anne-Louise Haarby
"Karla har en fantastisk udstråling og et stort gå på mod, der spreder sig fra dag et. Karla er dygtig til at lytte til kundens behov og forstår at holde fokus på det, som er mest relevant at tage fat i. Hun er en god til at komme med kreative løsningsforslag samt strategier for videreudvikling af det pågældende produkt eller service. Karla kommunikerer så der er ligevægt mellem hjerte og hjerne. En tydelig og let forståelig kommunikation, der rammer plet i forhold til strategi og ønsker."
zensehouse
"Jeg har gemt dine guldkorn undervejs, og jeg håber, at det snart bliver muligt for mig at gøre brug af dem."
Anne Mette Furman

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

Use this short paragraph to explain how you will deliver this benefit to the visitor if they decide to work with you.

© 2024 All Rights Reserved.